Joulu lähestyy ja nyt on oikea aika tilata omalla logolla varustetut joulukortit ja lahjatarrat. Suunnittele omat kortit tai valitse meidän valmiista kuvapohjista. Joulukorttien ja tarrojen toimitusaika on noin 4-5 päivää. Tilaa tuotteet hyvissä ajoin niin kaikki on valmista joulua varten.  

JOULUKORTIT A6 – A6 taitettu tai omat koot:

Meidän kortit eivät ole ohuelle paperille painettuja lappusia vaan tukevasta kartongista tehtyjä aitoja joulukortteja, joista vastaanottajalle välittyy hyvän joulumielen lisäksi laadukas vaikutelma yrityksestäsi.

Toimita vain meille painokelpoinen logo niin painamme sen joulukorttien kääntöpuolelle. Logon lisäksi korttiin voidaan painaa myös haluamasi teksti. Kanteen voit valita kuvan valmiista vaihtoehdoista tai suunnitella kokonaan oman kortin. Kortti voi olla perinteinen 2-sivuinen, jossa osoite tulee kortin taakse, tai kortti voidaan tehdä 4-sivuisena taitettuna. Voit ostaa meiltä myös kirjekuoret korteille.

Kortteja voidaan tehdä myös muihin kokoihin, kuten neliö tai 210x99 mm. Joulukortit voidaan viimeistellä kiiltävällä tai mattapintaisella laminoinnilla. Hienoja tehosteita voi lisätä folioinneilla, saatavilla on hopea, kulta ja sininen foliointi.

JOULULAHJATARRAT:

Joululahjatarra liimataan lahjan päälle ja siihen voi painaa yrityksen logon ja haluamansa tekstin. Tarroihin voi myös varata tilaa käsin kirjoitetulle tervehdykselle. Silloin erillistä korttia ei välttämättä tarvita ja lahjapaketti saa tyylikkään viimeistelyn. Lahjatarroihin löytyy valmiita kuvapohjia kahteen eri kokoon. Jos suunnittelet omat tarrat, kokovaihtoehtoja on lähes rajattomasti.

Joululahjatarroja voidaan painaa myös hopeiselle paperitarralle. Hopeinen tarra on hieno lisä lahjan päälle tai vaikka lahjakassin sulkemiseen. Hopeinen pohjaväri antaa neliväriprintille metallinhohtoiset sävyt. Osa tarran pinnasta kannattaa jättää painamatta ja hyödyntää hopeaväri tehosteena printissä. Kysy myyjiltä lisää tarrojen ja korttien suunnittelusta.  

Keräsimme yleisimmät koot hinnastoon. Jos et löydä etsimääsi niin ota yhteyttä myyjiin!

Katso joulutuotteiden hinnasto tästä >  

 

PS: Muista myös lahjaideat digipainosta: brändätty pelikorttipakka on hyvä mainoslahja, jolle on aina käyttöä. Painamme myös lahjarasiat ja lahjakorttikotelot joulun lahjoille.