Ympäristöystävällinen uutuus Data-Matesta. Helppo tapa vähentää ympäristökuormaa kaikkialla missä kertakäyttökuppeja tarvitaan. Ota painopinta haltuun brändivisulla ja muodosta yhteys asiakkaaseen uudella tavalla. Nopeat toimitukset, joten ehdit vielä napata nämä kupit käyttöön kesätapahtumaan.

Valmistamissamme kupeissa ei ole lainkaan muovia, joten ne voi laittaa kartonkikeräykseen käytön jälkeen. Barrier-ominaisuuksiltaan kupit ovat kuitenkin niin hyviä, että ne sopivat kaikenlaisille kuumille ja kylmille juomille, ja kestävät myös rasvaisia tuotteita yhtä hyvin kuin muovipintaiset kupit. 

Materiaali on KotkaMillsin elintarvikekäyttöön kehittämä uutuus ja kupit kokoaa suomalainen CUCKA. Koko prosessi on elintarvikesertifioitu. 

Kuppien iso valkoinen painopinta antaa mahtavan mainostilan brändisi esiintuomiseen. Painata kupit omalla logolla tai brändivisulla tai keksi jotain muuta: digipaino mahdollistaa sen, että jokainen kuppi voi olla yksilöllinen. 

Kuppeja tällä hetkellä kahdessa koossa: iso juomamuki 20 oz/591 ml sekä kahvikuppi 8 oz/237 ml. Lisää kokovaihtoehtoja on tulossa. 

Materiaali ja Xeikonin painovärit ovat biohajoavia ja maatuvia. 

Helposti kierrätettävät muovittomat pakkausmateriaalit ovat tulevaisuudessa arkipäivää ja olemme ylpeitä kun voimme olla edelläkävijöitä tässä muutoksessa. Keskustelemme mielellämme kanssasi siitä miten saat parhaat markkinointihyödyt itsellesi ympäristöystävällisempiin materiaaleihin siirtymisestä.

 

Kysy meiltä lisää:

Samu Scheiman
Email: samu.scheiman@datamate.fi
Puh: +358 40 571 2522

Alex Scheiman
Email: alex.scheiman@datamate.fi
Puh: +358 40 685 3900

Kristian Karvinen
Email: kristian.karvinen@datamate.fi
Puh: +358 44 5566 057