Tehtaalta lähtee joka päivä maailmalle järjettömän hienoja levyuutuuksia. Nyt kerätään niistä kuvia Instagramiin. Loppuvuoden ajan tehtaalta lähtevissä levylaatikoissa on mukana arvontatarra: jokainen meillä levyn tehnyt voi osallistua digipainon lahjakorttien arvontaan kuvaamalla levynsä. Voit osallistua myös aiemmin tehdyllä levyllä. 

Säännöt on niin helpot, että tästä ei enää helpommaksi voi tulla:

1. Kuvaa Data-Matessa tehty levysi (ei haittaa jos omakin nassu tai vaikka koko bändi näkyy kuvassa)

2. Jaa kuva Instaan ja lisää tunniste #datamate

3. Jää odottelemaan, että palkinto napsahtaa kohdalle. Muista seurata meitä @datamateoy

Nyt vaan kuvia tulemaan. Data-Maten kunnianarvoisa raati arpoo joka kuukausi vähintään yhden 150 euron arvoisen lahjakortin digipainoon. Sen voi käyttää valintansa mukaan joko A3-julisteisiin tai bänditarroihin. Oikein messeville kuville saattaa olla luvassa myös ekstrapalkintoja!

HUOM! Jotta pääsee mukaan arvontaan, Insta-tilin pitää olla julkinen, muuten kuva ei näy. Kannattaa tägätä myös meidät kuvaan @datamateoy.

Osallistua voi kerran per levy. Levy voi olla vanha tai uusi, kunhan se on meillä tehty ja sinun tai bändisi oma. Lahjakortti on artisti-/bändikohtainen ja se pitää käyttää yhdellä kerralla vuoden 2019 loppuun mennessä. Tilauksesta hyvitetään lahjakortin mukainen summa voimassa olevan hinnaston mukaan. Toimituskuluja ei voi kuitata lahjakortilla.