Kaffa ja Data-Mate tekevät yhteistyötä private label -tuotannossa.

Kaffa Roastery on helsinkiläinen kahvipaahtimo, kahvila ja laadukkaiden kahvinvalmistuslaitteiden maahantuoja. Yritys työllistää yli 20 kahvin ammattilaista, joiden yhteisenä tavoitteena on tarjota asiakkaille mieleenpainuvia makuelämyksiä hyvän kahvin parissa. Kaffan kahveja myydään kaupoissa, kahviloissa, Kaffan omassa nettikaupassa sekä paahtimon yhteydessä olevassa kahvilassa Punavuoressa. Valikoimaan kuuluu Blends-kahvisekoituksia sekä yhden kahvilajikkeen Special Roast -kahveja, joiden valikoima elää satokausien mukaan.

Private label -tuotteet tavoittavat uusia asikasryhmiä

Omien tuotenimikkeiden lisäksi Kaffalta voi tilata myös private label -kahvieriä.

- Haluamme olla lähellä kuluttajia ja tuoda kaikenlaiset ihmiset mukaan luomaan uudenlaista kahvikulttuuria Suomeen, kertoo Anne-Marie Sy Kaffa Roasteryn markkinoinnista.

- Private label -tuotteet sopivat meille hyvin, sillä ne tavoittavat yllättäviä, uusia asiakkaita ja saavat vastaanottajalta aivan erityistä huomiota. Niistä on iloa kaikille – niin meille kuin asiakkaillekin.

Private label -tuotteen tilaaminen on helppoa. Kaffa toimittaa tuotteisiin takaetiketin, jossa on tuotetiedot ja lakisääteiset merkinnät. Tilaajalle jää etuetiketin suunnittelu.

- Yksinkertaisimmillaan etiketissä voi olla vaikka vain yksittäinen kuva tai logo, Anne-Marie kertoo.

Kuvassa X-Akseli Oy:n teettämä private label -kahvi

Laadusta ei tingitä pienissäkään sarjoissa

Private label -tuotannossa haasteena etikettien tuottamiseen ovat pienet tilausmäärät ja tiukat aikataulut.

- Data-Mate pystyy toimittamaan meille pieniä sarjoja ketterällä aikataululla, Anne-Marie sanoo. - Aikataulujen kannalta on hyvä, että paino sijaitsee lähistöllä.

Anne-Marien mukaan Data-Matessa on vakuuttanut erityisesti painatusten korkea laatu.

- Suhtaudumme digipainoon yhtä tarkasti kuin perinteisiin painotapoihin. Painojälki oli tärkeä tekijä, kun valitsimme yhteistyökumppania. Tärkeää on myös, etteivät painokustannukset nouse liian suuriksi, jotta voimme pitää kahvipaketin hinnan kuluttajalle houkuttelevana.

- Data-Mate on pystynyt täyttämään nämä vaatimukset. Me voimme keskittyä kahvin laatuun ja painoalan ammattilaiset etikettien ulkonäköön.

Kaffa Roasteryn kotisivut ja verkkokauppa löytyvät osoitteesta www.kaffaroastery.fi

Lisätietoja Kaffan tuotteista:
Kari Rinne: 010 422 6703 kari.rinne@kaffaroastery.fi
Pietu Oikarinen: 050 599 5808 pietu.oikarinen@kaffaroastery.fi 

Private label -tuotteet joustavasti digipainosta

Private label -tuote tarkoittaa, että tuotetta brändätään tilaajan näköiseksi. Digipaino tarjoaa ainutlaatuiset mahdollisuudet tuote-etikettien kustomoimiseen ja personoimiseen myös pienissä tilauserissä. Digitekniikalla voidaan toteuttaa esimerkiksi numeroituja ja nimikoituja erikoiseriä silloin, kun halutaan tehdä jotain todella erityistä. Suuri osa private label -tuotteista tehdään myytäviksi, mutta ne sopivat loistavasti myös markkinointikäyttöön, esimerkiksi liikelahjaksi tai messutuotteeksi. 

Kysy lisää private label -tuotannosta ja personointimahdollisuuksista Data-Maten myyjiltä: 

Samu Scheiman
Email: samu.scheiman@datamate.fi
Puh: 040 571 2522  

Kristian Karvinen
Email: kristian.karvinen@datamate.fi
Puh: 044 5566 057