Könnön Maatilalla pakataan kotimaista luomuhunajaa, jota mehiläiset keräävät lähialueen puhtaista metsistä. Viime vuonna tilan hunajatuotantoa pyörittävä yrittäjäpariskunta päätti aloittaa hunajan myymisen omalla tuotemerkillä. Tuoteperheelle tarvittiin etiketit ja brändille tunnistettava ilme, jolla uutta tuotetta olisi helppo lähteä myymään.

Kun päätös omasta tuoteperheestä oli syntynyt, yrittäjät Melvin Jaanisk ja Marianna Ryyppö ryhtyivät etsimään pakkausvaihtoehtoa, joka sopisi parhaiten heidän tuotteelleen.

- Halusimme oman maatilan tuotteelle persoonallisen ja oman näköisen ulkoasun. Selkeä tuoteperhe helpottaa tuotteen markkinointia.

Pakkausmessuilla viime syksynä Melvin ja Marianna tutustuivat Data-Maten Samu Scheimaniin.

- Samu näki heti mitä tarvitsemme ja osasi tarjota meille sopivat ratkaisut. Saimme samassa sekä graafiset palvelut että etiketit.

Luomuhunaja on suomalaista superfoodia ja lähiruokaa parhaimmillaan. Hunajiin ei käytetä lainkaan ylimääräisiä maku- tai säilöntäaineita vaan purkkeihin pakataan ainoastaan mehiläisten tuottama puhdas luonnontuote. Hunajaa ei pakkaamisen yhteydessä myöskään kuumenneta, joten tärkeät ravintoaineet säilyvät kuluttajalle asti.

Lasisten hunajapurkkien etikettimateriaaliksi valikoitiin monista vaihtoehdoista paperitarra, joka on lakattu kestävyyden parantamiseksi. Värikkäissä etiketeissä seikkailevat suomalaiset metsäneläimet.

- Pakkaus ja sen ulkoasu vaikuttavat mielestämme paljon tuotteiden myyntiin. Laadukas ja selkeä ulkoasu viestivät kuluttajalle paljon tuotteen alkuperästä. Pidämme hyvin tärkeänä, että etiketin tuottaja toimii yhteistyössä graafisen suunnittelun kanssa ja pystyy näin ollen tarjoamaan meille valmiita ratkaisuja. 

 

Data-Maten kanssa yhteistyö lähti sujumaan vauhdikkaasti heti messujen jälkeen, ja ensimmäiset tuotteet olivat kaupoissa jo ennen joulua. Melvin ja Marianna ovat olleet tyytyväisiä ripeään ja asiakaslähtöiseen palveluun:

- Yhteistyö on sujunut erittäin hyvin. Koemme, että Data-Mate on kiinnostunut meistä ja tuotteidemme menestyksestä. Yhteydenpito on ollut tiivistä ja tuotteiden hinta-laatusuhde on erinomainen.

Könnön Maatilan tuoteperheeseen kuuluvat tällä hetkellä Luomuhunaja, Luomu Metsähunaja, Luomu Kanervahunaja sekä sesonkituote Luomu Jouluhunaja. Tuotteita myyvät Stockmann -tavaratalot, Punnitse & Säästä -myymälät sekä useimmat Forssan seudun ruokakaupat. Pian tuotteita voi ostaa myös useimmista K-kaupoista.

Lisätietoja: 
Könnön Maatila
puh: 044-9778256
info@konnonmaatila.fi

Pakkaus on tärkeä osa tuotetta

Huolella suunniteltu pakkaus vaikuttaa suoraan tuotteen myyntiin. Digipaino tuo massatuotannosta tutut vaihtoehdot myös pienten tuottajien saataville. Autamme sinua valitsemaan sopivimmat pakkausratkaisut tuotteellesi. 

Kysy lisää Data-Maten myyjiltä: 

Samu Scheiman
Email: samu.scheiman@datamate.fi
Puh: 040 571 2522  

Kristian Karvinen
Email: kristian.karvinen@datamate.fi
Puh: 044 5566 057