Kierrätettävät kääreet ja pussit kuumasaumattavasta paperista digipainettuna!

Kuluttajat odottavat ympäristöystävällisempiä tuotepakkauksia ja uudet materiaalimme ovat ratkaisu kasvavaan kysyntään. Ohuella barrier-pinnoitteella varustetulla paperilla voidaan korvata perinteisiä alumiinia ja muovia sisältäviä monikerroksisia pakkauskalvoja ja laminaatteja elintarviketeollisuudessa.

Uudet materiaalit on kehitetty erityisesti elintarvikkeiden pakkaamiseen. Ne säilyttävät aromit, suojaavat sisältöä ja ovat turvallisia elintarvikekäytössä. Paperimateriaalista valmistettujen saumapussien ja kääreiden kierrätysluokka on paperi-kartonki eli sama kuin mm. maitopurkeissa. 

Uudenlaisen materiaalin lisäksi tarjoamme kaikki digipainon tutut edut. Perinteisesti kääre- ja pussipakattavien tuotteiden minimierät ovat olleet suuria kalliiden painokulujen takia. Digipaino on kustannustehokas etenkin pienissä ja muuttuvissa sarjoissa, sillä painolaattoja ei tarvitse tehdä. Tuotteisiin voidaan myös lisätä personointeja ja vaihtuvia tietoja. Digipaino antaa lähes täydellisen visuaalisen vapauden suunnittelussa.

 

KAKSI MATERIAALIVAIHTOEHTOA ERI KÄYTTÖTARKOITUKSIIN:

DM Seal paper soveltuu mm. kuivaelintarvikkeiden pakkamiseen. Lataa tuotekortti tästä   

Loistavilla barrier-ominaisuuksilla varustettu DMG Seal paper soveltuu erityisen hyvin rasvaisten ja voimakasaromisten elintarvikkeiden kuten suklaan ja mausteiden pakkaamiseen. Tällä tuotteella voidaan korvata useat alumiinibarrierin sisältävät pussit ja kääreet. Lataa tuotekortti tästä

 

BARRIER-PAPERIN KÄYTTÖKOHTEITA

  • Annospussit 
  • Välipalapatukoiden ja eväspatukoiden kääreet
  • Teepussien sleevet
  • Näytepakkaukset 
  • Pienet erät ja sesonkituotteet 
  • Erikoiserät personoinneilla 
  • Nopean aikataulun lanseeraukset 
  • Private label -tuotteet

 

Kysy myyjiltä lisätietoja materiaaleista ja niiden soveltuvuudesta yrityksesi tuotteiden pakkaamiseen.

Teemme yhteistyötä pakkausalan yrityksen kanssa, kysy myös kokonaisratkaisua tuotteesi pakkaamiseen myyntivalmiiksi asti!

Kysy lisää myyjiltä!

Samu Scheiman
Email: samu.scheiman@datamate.fi
Puh: +358 40 571 2522

Alex Scheiman
Email: alex.scheiman@datamate.fi
Puh: +358 40 685 3900

Kristian Karvinen
Email: kristian.karvinen@datamate.fi
Puh: +358 44 5566 057